Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 13:29
Δήμος Αχαρνών

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στην τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής ΑνασυγκρότησηςΠαναγιώτη Κουρουμπλήκαι του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΝίκου Τόσκα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ΑντιστράτηγοςΚωνσταντίνος Τσουβάλαςανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ΕΛ.ΑΣ ε.α.Δημήτριο Τσακνάκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ.Αθηναγόρας,συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη - Υποστράτηγο ε.α.Νεκτάριο Κιούλοκαι τον Αιδεσιμότατο – Υποστράτηγο ε.α. Ιωάννη Κοκκώνη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρέλαση των τμημάτων των Δοκίμων Υπαστυνόμων.

Κατά την δεξίωση ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Αρχηγό κ. Τσουβάλα, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να υπηρετήσει ενώ ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν όλους αυτούς τους μήνες και τον απερχόμενο Αρχηγό κ. Τσακνάκη.

Στην τελετή παρέστησανο Πρόεδρος της Ένωσης ΚεντρώωνΒασίλης Λεβέντης,ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής ΑριστεράςΘανάσης Θεοχαρόπουλος,ο βουλευτής Β’ ΑθηνώνΧρήστος Κατσώτης,ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Κ.Κ.Ε., o βουλευτής ΑχαΐαςΙάσων Φωτήλαςως εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος «Το Ποτάμι», ο βουλευτής ΑττικήςΚωνσταντίνος Κατσίκηςως εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕπικρατείαςΝικόλαος Σακελλαρίουκαι ο Δήμαρχος ΑχαρνώνΙωάννης Κασσαβός.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας ΤάξηςΔημήτριος Αναγνωστάκης,ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής ΑνασυγκρότησηςΤζανέτος Φιλιππάκος,ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής ΠροστασίαςΙωάννης Καπάκης, ουποδιοικητής της Ε.Υ.Π.Ιωάννης Λιούκαςκαι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α.Μιχαήλ Τσινισιζέλης.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος ΑντιστράτηγοςΙωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ΑντιστράτηγοςΖαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου ΕλλάδαςΑριστείδης Ανδρικόπουλος,καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Επιτελάρχης Γ.Ε.ΕΘ.Α. ΥποστράτηγοςΙωάννης Παπαθεοδοσίου,ως εκπρόσωπος Αρχηγού Γ.Ε.Ε.Θ.Α.,ο ΥποστράτηγοςΝικόλαος Μανωλάκος,ως εκπρόσωπος Αρχηγού Γ.Ε.Σ., ο ΥποναύαρχοςΑθανάσιος ΝασόπουλοςΠ.Ν., ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Ν., ο Αρχηγός του Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι)Χρήστος Βαΐτσης,ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ΑντιστράτηγοςΙωάννης Καρατζιάςκαι ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ΑντιναύαρχοςΣταμάτης Ράπτης.

Παράλληλα, την τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επίτιμοι Αρχηγοί του Σώματος και Ανώτατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Φορέων και Ενώσεων, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ