Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 15:02
Δήμος Αχαρνών

ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο καθώς δεν υπήρχε κάποια απειλή και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο έλειπαν οι καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 48’ οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Αχαρναϊκό κάνοντας το 0-1, σε μια στημένη φάση από τα δεξιά γίνεται η σέντρα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε ο Βλαχόπουλος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει και μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Γ. Καλογερόπουλου έδωσε ασίστ πάρε βάλε στον Γέσιτς αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε μόλις αουτ.

Στη συνέχεια δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο από πλευράς γημαιδούχων και σε μια αντεπίθεση ο Ομο στο 88’ με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 0-2.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα και δηλώσεις προπονητών και παικτών 

 

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης(61 Καλογέροπουλος), Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης, Ιωαννίδης, Μανουσάκης(85 Θεοδώρου), Στουρνάρας, Καλαμιώτης(63 Ιορδανίδης)


Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Τζανής, Συμελίδης(92 Παπανικολάου), Καραδέμητρος(72 Τσακόν), Βλαχόπουλος(81 Μπουσινάκης), Ταπέ, Όμο, Κολόκας, Μουσταφίδης, Σβόγιτς, Τούτοριτς


Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Χριστοφορίδης

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ