Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 14:46
Δήμος Αχαρνών

ΜΕΛΕΤΗ 230.000 ΕΥΡΩ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ!

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη συνεδρίασή του την Τρίτη 5 Απριλίου ενέκρινε τηναναμόρφωση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων 2016και αντίστοιχα την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας για την ένταξη έργων και μελετών που αφορούν τον Δήμο Αχαρνών.

Ανάμεσα στα έργα με χαρά διαβάσαμε πως εντάσσεται και η μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασηςστο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών (γήπεδο Αχαρναϊκού) με σκοπό την αναβάθμισή του, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ. Ένα όνειρο ετών φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Το Γήπεδο που οι περισσότεροι από εμάς είτε παρακολουθήσαμε την αγαπημένη μας ομάδα, είτε κάναμε τα πρώτα μας ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Αχαρναϊκού θα μεταμορφωθεί σε ένα παλατάκι. Φωτισμός, εξέδρες, στέγαστρο και πολλά ακόμη θα ενταχθούν στην μελέτη και κατ’ επέκταση θα υλοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ μετά από αυτή την θετική έκβαση θα ήθελε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όλων των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας των Αχαρνών να ευχαριστήσει δημόσια για τις ενέργειες τους καταρχήν την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο εντεταλμένο αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα, αλλά ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη για τις ενέργειες τους. Ευχόμαστε άμεσα ο Αχαρναϊκός μας να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του αλλά και των 150.000 κατοίκων – φιλάθλων του.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ