Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 16:03
Δήμος Αχαρνών

ΣΤΟ 1Ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ

Με επιτυχία συνεχίζεται η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Αχαρναικος να μπει σε κάθε σχολική μονάδα του δήμου Αχαρνών μέχρι το τέλος της αθλητικής σεζόν με στόχο, όχι μόνο να έρθει όλη η μαθητική κοινότητα κοντά στην ομάδα της πόλης τους, αλλά κυρίως κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Επόμενος σταθμός του Αχαρναϊκούτο πρωί της Παρασκευήςήταν ένα από τα ιστορικότερα σχολεία της πόλης των Αχαρνών, το 1ο Ενιαίο Λύκειο όπου υποδέχτηκε με χαρά τον Αρχηγό της ομάδας Στάθη Μωυσιάδης και τους πάικτες Γιώργο Καλογερόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Κολονέρο.

Ο Στάθης Μωυσιάδης τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του την σπουδαιότητα του αθλητισμού και γιατί όχι και του πρωταθλητισμού στη ζωή κάθε νέου ενώ επεσήμανε πως ο κάθε παιδί πρέπει να ακολουθεί τα δικά του όνειρα και όχι αυτά που του επιβάλλει ο όχλος. Φυσικά την αποστολή του Αχαρναϊκού συνόδεψε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών Στάθης Τοπαλίδης που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στηρίζει τις πρωτοβουλίες της ομάδας.

Μάλιστα ο κ. Τοπαλίδης τόνισε πως πρέπει όλοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας που στην πλειοψηφία της αποτελείται τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο παικτών από κατοίκους των Αχαρνών. Στο τέλος οι παίκτες όπως κάθε φορά που επισκέπτονται σχολεία της πόλης μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα του Αχαρναικου με την Κέρκυρα,την Δευτέρα 23/11 στις 15:00.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ Χαράλαμπος Σταμούλης θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τους διευθυντές, αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων των Αχαρνών που με χαρά υποδέχονται την ομάδα και μάλιστα τις περισσότερες φορές προτρέπουν τους μαθητές να γίνουν φίλαθλοι της.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ