Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 17:58
Δήμος Αχαρνών

ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ: Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Μίνα Ορφανού καλεσμένη στην εκπομπή «Celebrity Life Game» με τον Κέν Αλεξανδράτο , μίλησε για τη ζωή της. Η ηθοποιός περιέγραψε στον Κέν Αλεξανδράτο τις προσωπικές της εμπειρίες .

Μίλησε για το πόσο ξαφνιάστηκε όταν πήρε βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία "Στρέλλα" αλλά και για τις άσχημες στιγμές που έζησε κατά την απονομή του βραβείου της, στο Μέγαρο Μουσικής.

"Από τόσες κάμερες και δημοσιογράφους, ήρθε μόνο ένας δημοσιογράφος και με τράβηξε. Δε ντρέπομαι που το λέω. Είναι ντροπή δική τους! Από 3.000 κόσμου ήρθαν 10 άτομα και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Πήρα το βραβείο μου, πήρα ταξάκι, πήγα στο σπίτι... Δεν θυμάμαι πού είναι το βραβείο αυτή τη στιγμή" δήλωσε.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μίνας Ορφανού

Μίλησε για την αγάπη που έχει προς την αγιογραφία. «Έχω αγιογραφήσει σε δυο εκκλησίες, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάλυμνο και σε άλλον έναν ναό στην Αθήνα».Ρίχνει μια στο καρφί και μια στο πέταλο, ακόμη και για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, περί θανάσιμου αμαρτήματος της ομοφυλοφιλία" Από αυτή την αμαρτία του Σεξισμού και σεξουαλικού περιεχομένου, οι μισοί παπάδες φλέγονται. Αυτός που έχει την μύγα, αυτός δημιουργεί και τα προβλήματα " τονίζει η Μίνα Ορφανού, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά ". Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που μπορεί να είσαι ο ίδιος. Τα μοναστήρια λοιπόν αυτά, θα μπορούσαν να γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι παπάδες να αλλάξουν ρούχα. Να φορέσουν σήμα των Ναζί και να μας κάνουν σαπούνια εν μία νυκτί "

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ