Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 10:12

ΚΕΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η SHOWBIZ

Αναδημοσιεύουμε συνέντευξη του παρουσιαστή στο περιοδικό Χάι

Είναι ταλαντούχος και μέσα από τις εκπομπές του στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αρκετών καλλιτεχνών και να τους κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις.

Δεν είναι δημοσιογράφος αλλά του αρέσει όλο αυτό που κάνει και το κάνει καλά. Είναι ο Κέν Αλεξανδράτος και μέσα από το Celebrity Life Game μαθαίνουμε τα πάντα για όλους τους δικούς μας Celebrities!
Πως αποφάσισες να κάνεις αυτή την εκπομπή στο διαδίκτυο;
Αυτό ξεκίνησε από την αγάπη που έχω για το διαδίκτυο. Πιστεύω πολύ στην επικοινωνία μέσα απο αυτό τόσο με την νέα γενιά, όσο και με μεγαλύτερες ηλικίες που το χρησιμοποιούν ως μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Δεν σου κρύβω πως παρότι στο ξεκίνημα της δεύτερης σαιζόν του Celebrity Life Game, έγιναν κάποιες συζητήσεις ώστε να πάει η εκπομπή στη τηλεόραση. Αποφασίσαμε να συνεχιστεί στο διαδίκτυο. Αναπαράγεται τηλεοπτικά από τους σταθμούς Έψιλον και Μακεδονία t.v.

Είχες ποτέ σου κάποια σκέψη στο να κάνεις αυτές τις συνεντεύξεις;
Όλα ξεκινάνε γιατί μου αρέσει να συζητάω. Όταν με την ομάδα μου συζητήσαμε το conscept της εκπομπής και έπεσε στο τραπέζι το θέμα των συνεντεύξεων, νομίζω ήταν η πιο καλή στιγμή. Αυτό θέλω και αυτό θέλω να περνάει και στον κόσμο. Σαν να συζητάνε δυο φίλοι. Έχω πολύ καλή ομάδα και συνεργάτες, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έχει τόση απήχηση στο κοινό.Πως αισθάνεσαι που κάποιοι από του μεγαλύτερους καλλιτέχνες έχουν ανοίξει την καρδιά του σε σένα;

Καταρχάς νοιώθω μεγάλη τιμή και χαρά. Έχω φιλοξενήσει εξαιρετικές συνεντεύξεις και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μοιράζονται μαζί μου τις στιγμές τους και αυτό είναι υπέροχο. Μου αρέσει όλο αυτό και παρόλο ότι έχω άγχος τα ξεχνάω όλα. Δεν ξέρω πως γίνεται σαν μαγικό. Στα πρώτα λεπτά μου περνάνε όλα. Ίσως να είναι αυτό που μου είπε μια μεγάλη τραγουδίστρια. Μας εκπνέεις εμπιστοσύνη. Πραγματικά όμως είναι για μένα μεγάλη τιμή που αυτοί οι άνθρωποι, με τέτοια πορεία, δέχονται να καθίσουν απέναντι και να ανοιχτούν να μιλήσουν γλυκά και ειλικρινά σε έναν νεαρό που τώρα ξεκινά α πρώτα του βήματα.

Ποιος ήταν αυτός που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Εντάξει δεν μπορώ να πω αυτός ή εκείνη. Όσο κλισέ κι αν ακουστεί για μένα ο καθένας από τους φιλοξενούμενους μου στην εκπομπή είναι και μια αγαπημένη ιστορία. Κάποιους από αυτούς/ες τους θαύμαζαν από μικρός. Κάποιους άλλους τους γνώρισα μεγαλώνοντας.Ο καθένας και η κάθε μια από τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το Celebrity Life Game όμως έχει αποχτήσει στην καρδιά μου το δικό του χώρο


Σπουδές κάτι ξεχωριστό στην ζωή σου που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις;
Θα ήθελα ίσως να τελειώσω τις σπουδές μου στην Ιατρική που άφησα στη μέση. Φαίνεται πως ο χώρος της show biz με τράβηξε πιο έντονα, μιας και πριν από την εκπομπή ασχολήθηκα και ασχολούμαι πλέον επιλεκτικά με φωτογραφίσεις μόδας. Αλλά ναι κάποια στιγμή θα ήθελα να πάρω το πτυχίο της Ιατρικής.


Τι άλλο θα δούμε από εσένα αυτό τον καιρό;
Ετοιμάζω διάφορα πράγματα. Λίγα και καλά. Δε θέλω να αναλώνομαι σε πολλά, θέλω να κάνω πράγματα και να τους δίνω την ψυχή μου,όχι μόνο το όνομα μου. Θέλω τα σχέδια μου να αποφέρουν καλά αποτελέσματα σε εμένα και την ομάδα μου.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ