Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 12:15

ΜΠΕΓΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΕΞ. ΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Μπορεί όπως λέει το μεγαλύτερο διάστημα αποχής του να είναι δυο μήνες, αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ υπερσεξουαλικός:
«Δεν είμαι του sex. Το βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν έχω αφλογιστία, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν νομίζω ότι το sex θα έπρεπε να έχει στη ζωή μας τη θέση που του έχουν επιβάλλει», δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής

Παράλληλα, λέει πως είναι εξοικειωμένος με το θάνατο:

«Αν και έχω μεγάλη περιέργεια για το θάνατο, ξέρω πως είναι, γιατί έχω βιώσει διάφορα περίεργα πράγματα. Έχω κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι, έχω δει το σώμα μου από ψηλά. Συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε και για ποιο λόγο σταμάτησε να συμβαίνει. Ήταν τρομακτικό, αλλά πολύ ωραίο!»

Τέλος, μιλά και για χρήματα που του έκλεψε… συνάδελφος του!

«Μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σεανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου, και έκανε αγορές μέσω Internet».

 Πως το κατάλαβε ο Μέμος;

«Είχε την ατυχία ο συγκεκριμένος, επειδή στην κάρτα αναγραφόταν η δική μου διεύθυνση, να έρθει μια απόδειξη σπίτι μου, από μια αγορά που δεν είχα κάνει. Άρχισα να τσεκάρω τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο. Η τράπεζα μου επέστρεψε τα περισσότερα χρήματα. Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε μήνυση, και το άφησα έτσι. Δεν του το είπα, γιατί δεν έχουμε σχέση. Δεν κάνουμε παρέα»

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ