Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 13:07

ΟΙ 7 ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Μάθε ποιες ειναι οι ερωτογενείς ζώνες στο σώμα της συντρόφου σου και ακολούθησε τις συμβουλές για να περάσει αξέχαστα μαζί σου!


1. Το εσωτερικό μέρος του καρπού

Γλύψε το εσωτερικό μέρος των καρπών της και θα την διεγείρεις αμέσως ερωτικά. Είναι σίγουρο πως κανείς από τους πρώην της δεν θα το έχει σκεφτεί!

2. Ο λαιμός της

Πήγαινε από πίσω της, απομάκυνε τα μαλλιά της και δώσε της απαλά και ζεστά φιλιά. Θα δέίτε ότι θα ερεθιστεί αμέσως και θα αρχίσει να ανασένει έντονα.

3. Το εσωτερικό του αγκώνα

Φίλησέ την στην ευαίσθητη καμπύλη στο εσωτερικό του αγκώνα της και δες την να ανατριχιάζει από απόλαυση!

4. Τα μαλλιά

Πέρνα τα δάχτυλά σου από τα μαλλιά της κάνοντας της ελαφρή μασάζ, αυτό θα της ξυπνήσειι έντονες αισθήσεις και θα είναι έτοιμη να σου "παραδωθεί"!

5. Η περιοχή πίσω από το γόνατο

Κάνε ελαφρή  μασάζ στην περιοχή πίσω από τα γόνατα της με τα δάχτυλά σας. Αν είναι πιο δεκτική φίλα την έντονα!

6. Τα αυτιά

Δαγκώστε απαλά και πιπιλίστε τον λοβό του αυτιού της και συνεχίστε το γλύψιμο προς το κέντρο του αυτιού της. Άν είστε εξαιρετικά τυχεροί, αυτό και μόνο  μπορεί να φέρει κάποιες γυναίκες σε οργασμό- είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται auricologenital reflex, και προκαλείται από την διέγερση ενός νεύρου μέσα στο κανάλι του αυτιού.

7. Η πλάτη

Εφαρμόστε ένα απαλό άγγιγμα στην γυμνή πλάτη της συντρόφου σας. Καθώς θερμαίνεται το δέρμα, εφαρμόστε αυξανόμενη πίεση σε κάθε πλευρά (αλλά όχι απευθείας πάνω) της σπονδυλικής στήλης της. Αν αυτή είναι άνετα με αυτό, κινηθεί χαμηλότερα και κάνετε μασάζ στις κορυφές των γλουτών της. Είναι πιθανό να βρει αυτό τον ελιγμό εξαιρετικά χαλαρωτικό, για να μην αναφέρουμε τον ερεθισμό.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ