Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 16:16

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

Πόσες φορές δεν έχεις εκνευριστεί από κάτι που συνέβη την ώρα που απλά προσπαθούσες να απολαύσεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Σίγουρα σπαστικά πράγματα έχουν συμβεί σε όλους μας γι αυτό διάβασε τα παρακάτω και βρες αυτό που σε έχει κάνει να εκνευριστείς πιο πολύ!

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο…: Όταν η  Άννα Βίσση τραγουδούσε το συγκεκριμένο άσμα σίγουρα δεν είχε στο μυαλό της την συγκεκριμένη κατάσταση. Η μόνη ώρα που ΔΕΝ θες να χτυπήσει το τηλέφωνο είναι όταν κάνεις σεξ! Άντε και όταν ο ύπνος σε έχει πάρει μόλις πριν 5 λεπτά…
 

Λάθος όνομα: Εξαιρετικά δύσκολη και αμήχανη στιγμή όταν κάποιος ξεστομίσει διαφορετικό όνομα από αυτό του/της συντρόφου του. Και πώς να το καλύψεις μετά!
 

Αλλαγή στάσης: Είναι καλό να συμβαίνει καθώς προσδίδει μια κάποια ποικιλία στο σεξ αλλά είπαμε μην γίνεται και κάθε 5 δεύτερα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
 

Να παριστάνεις κάποια άλλη: Εντάξει αν πρόκειται για παιχνίδι ρόλων κανένα πρόβλημα. Αν όχι όμως καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου.
 

Να φύγεις αμέσως μετά το σεξ: Όσο κακό και να ήτανε προσπάθησε να αντέξεις λιγάκι έτσι για τον καφέ της παρηγοριάς…
 

Ξέχασες τα φιλιά: Σεξ χωρίς φιλί είναι δέντρο χωρίς κλαρί! Ίσα ίσα που τα φιλιά βοηθούν και μάλιστα πάρα πολύ!
 

Χωρίς λόγια: Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε και οι δύο τα λόγια για να ανεβάσετε τη διάθεση ο ένας του άλλου και να φτάσετε εκεί που θέλετε πιο εύκολα…
 

Πίεση: Κανείς δεν πρέπει να πιέζει τον άλλον για κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αν δεν το ευχαριστιούνται και οι δύο δεν πρόκειται για ολοκληρωμένο σεξ.
 

Άγχος: Κανονικά πρέπει να βγάλεις το άγχος εντελώς από την ζωή σου αλλά τουλάχιστον αν δεν μπορείς άφησέ το έξω από το δωμάτιο όταν πρόκειται να κάνεις σεξ.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ