Τρίτη, 13 Αύγουστος 2013 15:53

ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ

1. Οι άντρες δεν κάνουν στοματικό στη γυναίκα: Eπειδή κάποτε σας έτυχε ένας εγωιστής ή σιχασιάρης ή εντελώς άσχετος με το άθλημα, δε σημαίνει ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστέψετε ότι

 κάτι δεν πάει καλά με σας! Υπάρχουν αμέτρητα φιλότιμα αγόρια εκεί έξω, τα οποία είναι πρόθυμα να σας περιποιηθούν παντού! Μην αρνείστε το στοματικό λόγω ανασφάλειας, γιατί στο τέλος θα νομίζει ότι δεν σας αρέσει και τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο! Ε ναι λοιπόν, έχεις κι εσύ δικαίωμα στο στοματικό sex και καλά θα κάνεις να το διεκδικήσεις και κυρίως να το απολαύσεις! Είναι πολλοί οι άντρες που αισθάνονται ακριβώς έτσι.

2. Οι άντρες ταράζονται με τα sex toys: Αυτό κι αν είναι αστείο και φυσικά ψέμα! Στα sex shops πιο πολύ περιεργάζονται οι άντρες τους δονητές για να τους κάνουν δώρο στην καλή τους, παρά οι γυναίκες. Πιστέψτε μας, ότι ένας δονητής ανάμεσά σας θα είναι το καλύτερο δώρο για εκείνον! Δεν εννοούμε φυσικά να τον καλέσετε πρώτη φορά στο σπίτι σας και να του δείξετε την τεράστια συλλογή σας από δονητές στο γραφειάκι δίπλα από το κρεβάτι σας, αλλά αν του τον παρουσιάσετε την κατάλληλη ώρα, τότε εκείνος το πιθανότερο είναι να χαμογελάσει με ικανοποίηση!

3. Απαγορεύεται το sex στο πρώτο ραντεβού: Η αλήθεια είναι ότι αν κάνετε sex αμέσως υπάρχει πιθανότητα στη συνέχεια να χάσει το ενδιαφέρον του διότι ο άντρας είναι και κυνηγός, να μην ξεχνιόμαστε! Ωστόσο, εκτός του ότι τα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως πολύ αμήχανα με τη χημεία και την άνεση να απουσιάζουν πλήρως, είναι αρκετά δύσκολο κάποιος σχεδόν άγνωστος, να μπορέσει να προκαλέσει τόση αναστάτωση ώστε η βραδιά να καταλήξει στο κρεβάτι. Ωστόσο, αν το θέλετε, είστε ελεύθερη να το κάνετε αρκεί να είστε νηφάλια και προετοιμασμένη για όλα!

4. To να προσποιηθείς οργασμό δεν είναι και τόσο κακό: Κι όμως είναι! Και δεν το λέμε με την έννοια τη φεμινιστική, ότι δεν σέβεσαι τον εαυτό και το σώμα σου, μεγάλες κοπέλες είστε, η επιλογή είναι δική σας! Πολύ απλά, αν αυτό καταντήσει να γίνεται συνήθειο, τότε πολύ σύντομα το sex για εσάς θα καταντήσει κυριολεκτικά μαρτύριο! Ο λόγος είναι πολύ απλός και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παρτενέρ σας δεν έχει σαφή εικόνα της κατάστασης. Αν κάθε φορά εσείς κάνετε ότι ολοκληρώνετε, τότε αυτός θα νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια και πολύ απλά θα πέσετε σε φαύλο κύκλο δίχως γυρισμό! Μιλήστε και όλα θα λυθούν!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ