Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 15:42

ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Κάνετε σεξ με ρυθμό χελώνας ή σαν να τρέχετε σε μαραθώνιο; Κοιτάζετε το ρολόι σας και χρονομετράτε κάθε φορά την διάρκεια της ερωτικής σας συνεύρεσης; Αν ναι αλλάξτε γρήγορα τακτική. 

Έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ και στον Καναδά για το πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ απέδειξε σε αντίθεση με ότι εικάζεται πως οι ερωτικές συνευρέσεις που διαρκούν ώρες και ...ώρες δεν προσφέρουν καμία ξεχωριστή ευχαρίστηση. Αντίθετα κουράζουν και  εκνευρίζουν τον ερωτικό σύντροφο.
 

Στην διάρκεια της έρευνας , ζητήθηκε από πέντε χιλιάδες ζευγάρια να αξιολογήσουν την διάρκεια της ερωτικής επαφής που θεωρούσαν «επιθυμητή», «επαρκή», «πολύ σύντομη» και «πολύ μακρά».

Έτσι πολύ σύντομη επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά. Με λίγα λόγια ψεκάστε,  σκουπίστε, τελειώσατε.

 

Eπαρκής επαφή,  αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά όσο δηλαδή κάνεις να πιεις ένα  εσπρεσάκι στα όρθια.

 

Επιθυμητή επαφή,  από 7 μέχρι και 13 λεπτά. Νιώθεις ξεκούραστος και ετοιμάζεσαι για  δεύτερο γύρο.

 

Βαρετή ή κουραστική,  όταν η ερωτική συνεύρεση  ξεπερνάει τα 13 λεπτά: άντε να τελειώνουμε 

 

Σχολιάζοντας   τα αποτελέσματα της έρευνας ο επικεφαλής  δρ.Κάμερον τόνισε πως«δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κανέναν να νιώσει άσχημα!».Και συνέχισε τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει οι άνθρωποι να αισθανθούν δυσάρεστα αν η σεξουαλική τους ζωή δεν ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες.

Όλα αυτά αποτελούν ευρήματα που αντικατοπτρίζουν τον λεγόμενο «μέσο όρο». Δεν σημαίνει  όμως σε καμιά περίπτωση ότι όποιος δεν ανήκει σε αυτόν, έχει πρόβλημα!

«Αναφερόμαστε στη διάρκεια του σεξ, αυτής καθεαυτής!»
 

Τέλος κατέστησε σαφές ότι  οι χρόνοι που προκύπτουν από την έρευνα αντιστοιχούν αποκλειστικά στη διάρκεια του και όχι στα ερωτικά παιχνίδια που προηγούνται! 

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ