Σάββατο, 03 Μάιος 2014 19:05

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ - ΗΜΕΡΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα εκατοστό του δευτερoλέπτου - όπου πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή του να διαλέξει καθένας από μας....να ενεργήσει με τη ψυχή του ή με το μυαλό του και τη λογική .....να βοηθήσει τον άλλο ή να κάνει τη δουλειά του καλά .....και αν διαλέξει το μυαλό ....η ψυχή του εκδικείται....με τις τύψεις .... Για αυτό είμαστε άνθρωποι....

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο που θα πρέπει να το δουν όσοι μιλάνε για πόλεμο λες και πρόκειται για παιχνίδι. Πολιτικοί,δημοσιογράφοι και άλλοι πολλοί…Για την σημερινή ημέρα Ελευθερίας του Τύπου. Ένα βίντεο που δείχνει πόσο δύσκολες αποφάσεις καλούνται να πάρουν κάποιες στιγμές οι δημοσιογράφοι. Και δεν είναι πάντα οι σωστές.

'Ενα βίντεο αφιερωμένο εξαιρετικά στο ΓΕΕΘΑ όπου κάποιοι στα υψηλά του κλιμάκια έχουν μπερδέψει την δημοσιογραφία με τις δημόσιες σχέσεις. Θα πούμε πολλα σύντομα γι΄ αυτό...

Φτιαγμένη από όνειρα, αλλά και αίμα, η ελευθεροτυπία - τα τελευταία 20 χρόνια - χαρακτηρίζεται ως αγαθό και τίθεται κάτω από την ομπρέλα προστασίας της UNESCO, με την 3η Μαΐου να έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου.

Ημέρα, κατά την οποία, παρά την υπερπληροφόρηση και την ψηφιακή εποχή, επανατοποθετείται ο στόχος: η ενημέρωση, πρέπει να έχει ως μοναδικό κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και να παραμένει Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Πλουραλιστική, απαλλαγμένη από τον έλεγχο κυβερνήσεων, πολιτικών ή οικονομικών παραγόντων. Στόχος που καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός σήμερα, που τα Μέσα Ενημέρωσης σε Ελλάδα και Κύπρο δέχονται την έντονη κριτική και αμφισβήτηση των πολιτών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ