Παρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 11:32
Δήμος Αχαρνών

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΑΠΠΑ

Βαθιά θλίψη στους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, προκάλεσε το άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του αναπληρωτή Δημάρχου Φυλής Ευριπίδη Παππά.

Ο Ευριπίδης Παπάς έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, τη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων του, βυθίζοντας στο πένθος, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ο Δήμαρχος κι επιστήθιος φίλος του Ευριπίδη Παπά Χρήστος Παππούς , εξέφρασε την βαθιά του λύπη.

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και στη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τοποθετήθηκε μια ανθοδέσμη και λίγο πριν την έκδοση ομόφωνου Ψηφίσματος, τηρήθηκε στη μνήμη του, ενός λεπτού σιγή.

Ιδού το ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 5/2/2015 προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην μνήμη του εκλιπόντος Αναπληρωτή Δημάρχου Ευριπίδη Παππά και εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ Ψήφισμα που έχει ως εξής:

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, για τον αιφνίδιο θάνατο του εκλιπόντος Αναπληρωτή Δημάρχου Ευριπίδη Παππά.
  2. Nα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και εργαζόμενων του Δήμου Φυλής στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλή στον Ιερό Ναό των Αγ. Κων/νου και Ελένης το Σάββατο 7/2/2015 και ώρα 10:00 καθώς και στην ταφή που θα γίνει στη γενέτειρά του, στην Αγία Παρασκευή Άρτας
  3. Να αποδοθούν τιμές από την Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
  5. Να κλείσουν οι υπηρεσίες του Δήμου για μία (1) ημέρα, στις 6/2/2015, σε ένδειξη πένθους.
  6. Να διατεθεί το ποσό των 1.000,00 € στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής του Νομού Άρτας για τους πληγέντες πλημμυροπαθείς.
  7. Nα κυματίσει μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά Καταστήματα
  8. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ