Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 14:45
Δήμος Αχαρνών

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των 1ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά την τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου.

Δίνοντας τις ευχές τους στους μαθητές του 1ου Δημοτικού , ο Δήμαρχος επεσήμανε πως η  παρουσία του  σ’ αυτό το σχολείο δεν ήταν τυχαία, αφού εκεί  πέρασε, τα  πρώτα χρόνια της μαθητικής του ζωής. Κατά τα λοιπά,  συμβούλεψε  τους μικρούς μαθητές να είναι συνεπείς  με τις υποχρεώσεις τους αλλά να βρίσκουν πάντα  χρόνο και για παιχνίδι, που είναι σύμφυτο με την ηλικία τους.

Στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, έχοντας στο πλευρό του τον Λυκειάρχη και Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Τσίγκο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων και Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Χατζητρακόσια, τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά και τους συμβούλεψε να μην το βάζουν κάτω στα δύσκολα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Παιδιά μη μασάτε! Προχωρήστε μπροστά και θα είμαστε δίπλα σας, σε ότι χρειαστείτε»

Ακολουθούν φωτογραφίες 

1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων

1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ