Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 14:20
Δήμος Αχαρνών

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΧΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί  Γονείς και Εκπαιδευτικοί Αγαπημένοι μαθήτες

  Όπως κάθε ξεκίνημα στη ζωή μας, έτσι και το σημερινό των σχολείων πρέπει να συνοδεύεται από ελπίδα, αισιοδοξία, πλάνα και σχέδια, όνειρα και κυρίως διάθεση για δουλειά και επιμελή προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει ο καθένας και η καθεμιά.   O Δήμος μας, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παρεχόμενη εκπαίδευση στα σχολεία μας να είναι η καλύτερη απ’ όλες τις πλευρές.  

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η εκπαίδευση οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και να προσπαθούμε σκληρά για να παρέχουμε στα παιδιά μας τη καλύτερη  δυνατή παιδεία.

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σας εύχομαι να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί. Σε κάθε ξεκίνημα καλό θα είναι να θέτουμε στόχους και να τοποθετούμε τον πήχη των προσδοκιών μας ψηλά.   Για να πετύχουμε στη ζωή μας πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην εκπλήρωσή τους. Εύχομαι η καθεμία και ο καθένας από σας με τη βοήθεια των δασκάλων  των καθηγητών  και των γονιών σας να έχετε μία σχολική χρονιά γεμάτη χαμόγελα, δημιουργία και γνώση.   Θανάσης Σχίζας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής

 

Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ