Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 10:19

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΔΕΙΡΕ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ...

Οι χαρακτηρισμοί που την εξόργισαν

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα-Πρέβεζα, το οποίο δεν έλαβε πάντως διαστάσεις, μιας και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και τα πνεύματα ηρέμησαν, αφού πρώτα έφαγε μερικές ψιλές.

Αιτία ο μονόλογος ενός άντρα, αναφορικά με τους Έλληνες και κυρίως τις Ελληνίδες γυναίκες, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τοpamepreveza.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε δρομολόγιο από Αθήνα προς Πρέβεζα, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες.

Το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση ενός 60χρονου άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.

«Γ…οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π...ς» ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.

«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;». Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Έξαλλη μια άλλη γυναίκα που καθόντανε σχεδόν δίπλα στον 60χρονο στο απέναντι κάθισμα, σηκώνεται από το κάθισμά της και εμφανώς εκνευρισμένη πηγαίνει δίπλα του και χωρίς δεύτερη κουβέντα του αστράφτει ένα κατακέφαλο, που του έφυγαν τα γυαλιά που φορούσε…

«Σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες…», του είπε η γυναίκα… «Ζήτα αμέσως συγγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», ενώ η νεαρή, που την είπε «κότα» διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά του και τον στόλιζε με κοσμητικά επίθετα.

Οι επιβάτες του λεωφορείο, έβλεπαν τα όσα διαδραματίζονταν μέχρι που την όλη φασαρία αντιλήφθηκε και ο οδηγός, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει, ενώ προσπαθούσε να βρει μέρος να σταματήσει το όχημα κάτι το οποίο και έγινε.

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Μετά και την προτροπή του οδηγού, ο άντρας τελικά ζήτησε συγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ