Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 15:34

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ- ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ σε όλη τη χώρα, με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν και την Αττική.


Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα της Παρασκευής.  

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο από το απόγευμα και συγκεκριμένα σε Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Άρτα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα, Κέρκυρα, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.  

Σταδιακά καταιγίδες θα πλήξουν μέχρι τη νύχτα, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.  

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και το Σάββατο 8/11, οι οποίες σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η εξασθένιση των φαινομένων θα φανεί πρώτα στα Δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα, στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές.  

Κυριακή με βροχή θα έχουν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ